NIK Apartmani

DOBRO DOŠLI U NIK APARTMANE

Želimo da vas toplo pozdravimo i poželimo dobrodošlicu ovde u NIK apartmanima u Bogutovačkoj banji.

Ako ste umorni od gradske gužve i svakodnevnog ubrzanog tempa i želite odmor u prirodi, a opet smešteni u savremenim uslovima, NIK apartmani vam otvaraju svoja vrata i pružaju priliku da iskusite sve blagodeti Bogutovačke banje.

Smešteni smo u samom centru Bogutovačke banje pa će svi sadržaji koje ona može da ponudi biti „na korak“ od vas. Naše sobe su opremljene modernim i udobnim nameštajem, kupatilima i besplatnim internetom.

Čist vazduh, priroda i parkovi omogućiće kompletno opuštanje, a ukoliko se ipak odlučite za „aktivni“ odmor, možete se okušati u planinarenju, ribolovu, kajakašenju na reci Ibar, lovu, a obilazak brojnih znamenitosti ove banje svakako je naša preporuka.

Ono što Bogutovačku banju (poznatiju i kao Neuro banju) čini jedinstvenom u Srbiji jesu njene lekovite vode pa je ona idealna destinacija i za one koji žele da poprave zdravstveno stanje, a činjenica da se nalazi na obroncima planine Troglav, na nadmorskoj visini od 520 metara, čini je donekle i vazdušnom banjom..

UKRATKO O NAMA

Naši apartmani su okruženi poljima i brdima Golije odakle se pruža i lep pogled ka Ibarskoj dolini i „Stolovima“, što je samo početak onoga što NIK apartmani obećavaju posetiocima.

Naši gosti mogu očekivati toplu dobrodošlicu i udoban smeštaj u modernim uslovima. NIK apartmani na raspolaganju imaju 8 jednokrevetnih soba i dva dvokrevetna studia.

Osim komfora koji pruža enetrijer, posetioci mogu računati i na boravak u okruženju samog objekta – glavnoj terasi koja pruža mogućnost boravka na otvorenom, u netaknutoj prirodi i na čistom vazduhu koji je pravo blago za zdravlje organizma.


KAKO DO NAS

Smeštena u centralnom delu Srbije, na 200 kilometara južno od Beograda
i 23 kilometra od Kraljeva, Bogutovačka banja predstavlja pravu oazu zdravlja i relaksacije do koje se dolazi Ibarskom magistralom sa kojom je povezana asfaltnim putem dužine oko 2,5 kilometra.


Više o lekovitoj vodi SAZNAJTE OVDE